Direct la continutul paginii »

Atelierele Gepetto SRLAtelier tamplarie ferestre si usi termopan din lemn masiv stratificat - modele deosebite, la comanda.

Atelierul este echipat cu utilaje traditionale de tamplarie de ultima ora, ce asigura o prelucrare extrem de precisa. Am exclus si vom exclude in continuare utilajele cu comanda numerica (CNC)! Am optat astfel intrucat aceste utilaje pot prelucra lemnul la o calitate medie si nu una deosebita, primand cantitatea in defavoarea calitatii produsului finit.

Acordam o deosebita atentie detaliilor - perfectiunea imbinarilor, a deschiderilor, dimensiunilor cerute, precum si finisajului. Din acest motiv, timpul de executie oferit de noi este cu pana la 14 zile in plus fata de majoritatea altor ateliereContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Atelierele Gepetto SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Atelierele Gepetto SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Atelierele Gepetto SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

39.603Produse

    1. 2