Direct la continutul paginii »

Keramaris Impex SRLS.C. KERAMARIS IMPEX S.R.L. este o societate cu capital privat care are ca principal obiect de activitate CONSULTANTA MANAGERIALA. Societatea Keramaris Impex are angajati cu experienta in domeniul conducerii manageriale si a relatiilor de munca.

De asemenea, salariatii nostri pot oferi solutii tehnice competente in modificarea si montarea utilajelor industriale.

S.C. KERAMARIS IMPEX S.R.L este o firma recent infiintata, bazele companiei fiind puse in 2004. Desi este o companie noua, cifra de afaceri se afla in continua crestere datorata cresterii vanzarilor, reducerii costurilor de productie si lansarii de noi produse pe piata.

Activitati de consultanta pentru afaceri si management pentru firme cu profil diversificat.

Consultanta pentru certificari de calitate ISO 90001 : 2000. Compania este reprezentant EUROCERT Grecia in tara noastra. Certificarile sunt realizate de specialisti din Grecia si de personalul nostru care a fost instruit in acest scop in Grecia.

Societatea Keramaris Impex SRL va pune la dispozitie o echipa formata din specialisti in management cu experienta in domeniul metalurgiei- experienta acumulata in societati de profil din Grecia si Italia, precum si specialisti in domeniul resurselor umane si a relatiilor de munca, care sa analizeze cauzele care pot duce la pierderi in cadrul societatii si sa va prezinte solutii viabile pentru redresarea economica a firmei.

Compania Keramaris Impex SRL va pune de asemenea la dispozitie si specialisti in intretinere si reparatii masini (costurile de reparatii sunt reduse substantial).


SC Keramaris Impex SRL
Str. Ghe. Gr. Cantacuzino, numarul 228 A, bloc 129 D- parter, PLOIESTI, ROMANIA.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Keramaris Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Keramaris Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Keramaris Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

32.362