Direct la continutul paginii »

Proimpact SRLExperienta de 10 ani in domeniul productiei publicitare, utilajele profesionale din dotare precum si spatiile proprii de productie garanteaza calitatea desavarsita a lucrarilor, timp de executie minim si preturi competitive.

Oferim servicii profesionale in domeniul productiei publicitare, incepand de la creatie si machetare pana la transpunerea ideilor pe suport fizic, atat pentru agentiile de publicitate si firmele de productie publicitara cat si pentru clientii finali.

Produsele se pot livra in toata tara, executia lor putandu-se face pe baza unei machete trimise prin e-mail la adresa: [email protected]

PROIMPACT a fost fondata in anul 1995 cu capital romanesc integral privat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Proimpact SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Proimpact SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Proimpact SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.150