Direct la continutul paginii »

Institutul De Cercetari In Transporturi Incertrans SAInstitutul de Cercetari in Transporturi-INCERTRANS este unicul institut de cercetari din Romania, in domeniul transporturilor, cu o traditie de peste 80 ani.

S.C.INSTITUTUL DE CERCETARI IN TRANSPORTURI -INCERTRANS S.A. este organizata ca societate pe actiuni sub egida Ministerului Transporturilor si Infrastructurii si dispune de specialisti de inalta calificare si cercetatori stiintifici specializati in universitati europene.

Directiile principale de activitate ale INCERTRANS vizeaza:

- cercetarea in domeniul transporturilor;
- cercetarea-proiectarea-consultanta in transporturi rutiere, feroviare,aeriene,maritime,fluviale si intermodale;
- proiectarea infrastructurii rutiere;
- studii de trafic si circulatie ;
- studii de impact si bilantul mediului;
- agremente tehnice;
- certificarea conformitatii produselor si a sistemelor de calitate ;
- incercari si analize de laborator de gradul I.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Institutul De Cercetari In Transporturi Incertrans SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Institutul De Cercetari In Transporturi Incertrans SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Institutul De Cercetari In Transporturi Incertrans SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.467