Direct la continutul paginii »

Domus Flex SRLFirma nostra produce o gama variata de saltele. O paleta de douasprezece modele de saltele, de la cele economice pana la cele de lux. Este motivul pentru care noi vrem sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a alege modelul dorit.

Un procent foarte ridicat al materiilor prime sunt provenite din import. De o inalta calitate, materia prima importata din Italia confera saltelelor noastre o foarte buna calitate.

Societatea “DOMUS FLEX”, onoreaza in conditii avantajoase si rapide, in variate modele si dimensiuni, comenzi: individuale, en-gros, speciale, pentru hoteluri, spitale, camine, producatori de mobila, magazine de mobila, etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Domus Flex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Domus Flex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Domus Flex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.144