Direct la continutul paginii »

Mixal Aludo Com SRLcomercializam diverse tipuri de usi metalice si din fier forjat, direct de la fabrica MEGA, atat la dimensiuni standard cat si la dimensiuni speciale la cererea clientilor (usi duble, usi cu dimensiuni speciale, usi cu luminator).

Varietatea tipurilor de usi metalice de exterior si a usilor de interior acopera o mare parte din piata romaneasca, iar mentinerea unui standard ridicat al calitatii este prioritatea noastra

Usile comercializate direct de la producator sunt de o calitate deosebita, pe diverse culori, modele si dimensiuni, pentru a veni in intampinarea tuturor exigentelor clientilor nostri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mixal Aludo Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mixal Aludo Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mixal Aludo Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.267