Direct la continutul paginii »

Glass Studio SRLFirma noastra are ca obiect de activitate prelucrarea sticlei, a oglinzilor, executam operatiuni de slefuire, cantuire, fazetare, gaurire, securizare, sablare.

Asiguram consultanta in toate aceste domenii precum si transport si montaj

Executam usi si pereti de sticla, cabine de dus, pardoseli de sticla, luminatoare, diverse inchideri din sticla securizata

Toate acestea realizindu-se din sticla securizata in conformitate cu cele mai inalte standarde de securitate. Producem vitralii clasice din sticla colorata in masa si plumb dupa tehnica straveche.

Gravura artistica a aparut cu sute de ani in urma avind ca scop desigur decorarea ferestrelor, usilor, diferitelor inchideri din sticla, dulapuri.

In acele vremuri gravura se executa printr-o alta metoda decit sablarea, se realiza prin aplicarea de acizi de diferite concentratii, pentru a se obtine cit mai multe tonuri de gravare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Glass Studio SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Glass Studio SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Glass Studio SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.