Direct la continutul paginii »

Criselmi Decor SRLCriselmi Decor Srl - Producator jaluzele verticale din cele mai bune materiale, jaluzele orizontale, jaluzele bambus, jaluzele plisate, panouri, rulouri exterioare. Masuratori, transport, montaj gratuit.

Componentele folosite in fabricarea de jaluzele verticale, jaluzele orizontale, rulouri exterioare, rolete textile sunt aduse din import, de la cei mai buni producatori (Aluprof, BestAL, Magnum, Selt, Suntech).

Toate produsele textile pentru interior sunt cusute pe masini profesionale, cusaturile avand astfel o rezistenta mai buna si durata de viata mai lunga.

Din dorinta de a avea cea mai buna calitate a produselor am implementat Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001:2000.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Criselmi Decor SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Criselmi Decor SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Criselmi Decor SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

25.991