Direct la continutul paginii »

Herra Color Glass SRLSolutia ideala pentru un interior modern cu multa lumina naturala, este folosirea sticlei decorative, care creeaza senzatia de spatiu aerisit.

Sticla sablata, decorativa, poate fi utilizata pentru usi de interior si exterior, geamuri, pereti despartitori, tavane, etc.

Un plus de originalitate poate fi adus oricarui spatiu (fie că acesta este o locuinta sau un birou), prin personalizarea diferitelor piese din sticla: seturi de pahare, vaze, scrumiere etc.

Pentru a acoperi o paleta cit mai larga de cerinte, modelele de sablare a acestor obiecte din sticla pot varia de la figuri abstracte si pină la sigle ale firmelor, însotite de diverse motto-uri.izual, lucrarile pe sticla sablata pot fi comparate cu niste tablouri care incanta ochiul, multitudinea modelelor pe care le punem la dispozitie putand fi un atu in acest sens.

„Fiecare model este unic si are frumusetea lui proprie, pusa in valoare atunci cind exista o imbinare armonioasa intre elementul decorativ al sticlei sablate si modelul usilor, al ferestrelor, culoarea peretilor, mobila din încăpere. Cu imaginatie, dar si cu bun gust, se pot obtine efecte decorative extraordinare”.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Herra Color Glass SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Herra Color Glass SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Herra Color Glass SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.