Direct la continutul paginii »

Dacrini Impex SRLCompania Dacrini Impex S.R.L comercializeaza o gama larga de prize, cabluri, intrerupatoare, usi metalice, clante, zavoare, sigurante, becuri, aplice. Firma noastra are o echipa de 2 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania

Principala preocupare a companiei Dacrini Impex S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar.

Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dacrini Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Dacrini Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dacrini Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.365