Direct la continutul paginii »

Coramet Import - Export SRLAvand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: lacuri, vopsele lavabile, vopsele auto, balamale, clante.

Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta.

Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.

Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In cadrul companiei Coramet Import - Export S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Coramet Import - Export SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Coramet Import - Export SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Coramet Import - Export SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.552