Direct la continutul paginii »

Saligny Tech SRLSchele si accesorii schela, moderne si usor de montat, avand la baza tehnologii conform normelor in vigoare, schelele de fatada sau mobile se monteaza repede si usor. Foarte multe accesorii (bride, prinderi, scari pentru schela, diagonale si balustrade de schela, podine zincate de schela, podine cu trapa pentru scara) completeaza sistemele de schela existente.

Produse si servicii:schela, cofraj, cofraj stalpi, cofraj placa, tego, popi, grinda H20 doka, trepiede, capete popi, cofraj complet, schela de fatada.

Produse:
-Cofraje
-Schele
-Popi Metalici
-InchirieriContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Saligny Tech SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Saligny Tech SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Saligny Tech SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.