Direct la continutul paginii »

Fezer Echipamente SRLProducator de ventuze, pompe de vacuum, generatoare de vacuum. Subansamble de vacuum, pompe si generatoare de vid. Sisteme pneumatice de manipulat, ridicat si stivuit. Scule pneumatice pentru fixare in vederea prelucrarilor mecanice si sudura.
Reprezentant al Albert Fezer Maschinenfabrik GmbH: producator german de echipamente si sisteme de manipulat, ridicat si transportat prin ventuze si tehnologie de vacuum.

Produse si servicii:echipamente de ridicat, manipulat si stivuit, ventuze industriale, pompe si generatoare de vacuum, subansamble de vid, scule si sisteme pneumatice de fixare in vederea prelucrarilor metalice si sudura.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Fezer Echipamente SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Fezer Echipamente SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Fezer Echipamente SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.