Direct la continutul paginii »

Mastermind Consulting & Training SRLTabara Mastermind este o tabara ecologica ce-si propune sa-i invete pe copii sa respecte natura si mediul inconjurator dupa principiul: "Nu lasa urme!"

Tabara noastra isi propune sa ofere copiilor dumneavoastra o vacanta de neuitat, placuta, distractiva, plina de surprize si inedit, punand, in acelasi timp, accent pe partea educativa.

Prin programul taberei, prin jocuri si concursuri, vom stimula copiii sa comunice cu coechipierii, cu animatorii si supraveghetorii, punand accent pe dezvoltarea sociabilitatii, si a capacitatii de integrare si adaptare la diverse situatii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mastermind Consulting & Training SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mastermind Consulting & Training SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mastermind Consulting & Training SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.817