Direct la continutul paginii »

Zicon Comex SRLCamerele au aer conditionat, baie proprie, apa calda fiind asigurata in permanenta de o centrala automata. Mobilierul modern si mochetele de calitate superioara in culori diferite pentru fiecare camera, creeaza o ambianta placuta si un confort sporit.

Construit si dotat pentru categoria 3 stele, "FAST" dispune de 21 locuri de cazare.
- 6 camere cu 2 paturi
- 3 camere cu pat matrimonial
- 1 camera cu 3 paturi

Restaurantul are 22 de locuri si preturi rezonabile. Personalul este calificat la Institutul National de Formare si Management pentru Turism Bucuresti.

Deasemeni toate camerele sunt dotate cu televizor color cu teletext si telecomanda, racordate la televiziunea prin cablu, internet 24h gratis, radio cu ceas desteptator.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Zicon Comex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Zicon Comex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Zicon Comex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.401