Direct la continutul paginii »

Phoenicia Hotels SASegmentul de business este reprezentat in Bucuresti de 3 hoteluri de 4 stele si 3 aparthoteluri: Phoenicia Grand Hotel **** situat in zona Baneasa, Phoenicia Express**** si Phoenicia Comfort ****, ambele situate in zona Otopeni, iar ca aparthoteluri, doua sunt situate in zona Baneasa, Phoenicia Apartments si Phoenicia Residential Apartments, iar unul se afla in centrul Bucurestiului - Phoenicia Apartments Unirii.

Grupul Phoenicia Hotels&Resorts este unul dintre cele mai mari lanturi hoteliere din Romania - fiind un brand autohton romanesc.

In ceea ce priveste turismul de leisure, grupul Phoenicia Hotels&Resorts se face remarcat prin deschiderea in 2010 a celui mai mare complex de vacanta din Romania, Phoenicia Holiday Resort, in nordul statiunii Mamaia.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Phoenicia Hotels SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Phoenicia Hotels SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Phoenicia Hotels SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.746