Direct la continutul paginii »

Dg Turism Impex SRLPensiunea turistica Green Eden va pune la dispozitie 34 de locuri de cazare in camere duble sau apartamente, fiecare dintre ele oferind confortul de 3 stele.

Aceasta pensiune a luat nastere din dorinta noastra de a aduce celor care calatoresc pe Valea Prahovei un loc diferit; un loc in care va puteti odihni linistiti dupa o zi de ski in cel mai placut cadru pe care il puteti gasi in statiunea Busteni.

Pensiunea turistica Green Eden a fost construita in 2007 si inaugurata in vara anului 2008, fiind una dintre cele mai moderne locatii de cazare din statiunea Busteni.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dg Turism Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Dg Turism Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dg Turism Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.911