Direct la continutul paginii »

Luci Tour Ioana SRLPensiunea Miruna ofera turistilor o priveliste placuta si relaxanta,aerul este puternic ozonat datorita padurilor din apropiere. Se poate urca daca sunteti pasionati pe munte si veti cunoaste secretele muntilor Fagaras.

Pensiunea este formata din 4 corpuri cu o capacitate de cazare 180 de locuri in 49 camere duble, 12 camere triple si 12 apartamente :
• incalzire centrala
• fiecare cu baie proprie
• mobilier din lemn natur si finisaje interioare elegante
• TV in fiecare camera - DigiTV

Camerele si apartamentele au o vedere extraordinara spre intreaga Valea Sambetei - munti acoperiti de paduri pana la jumatate si crestele golase de pe care rareori lipseste zapada.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Luci Tour Ioana SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Luci Tour Ioana SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Luci Tour Ioana SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.538