Direct la continutul paginii »

Vila Verde SRLMotivatia pentru care turistii aleg zona geografica Valea Doftanei, in care se afla situata pensiunea VILA VERDE, este in primul rand faptul ca este linistita, nepoluata, aerisita (referindu-ne la numarul mic de turisti comparat cu numarul acestora de pe Valea Prahovei – Sinaia, Predeal, etc) si ofera altfel de servicii pentru relaxare si agrement.

Dezvoltarea turismului rural in zona Valea Doftanei este sustinuta de cererea turistilor interni si straini, pentru activitatile turistice specifice.

Aceasta forma de turism are o deosebita importanta sociala, intrucat ea satisface una dintre cele mai actuale motivatii turistice, nevoia si dorinta de petrecere a timpului liber dupa o perioada de activitate sau la sfarsitul saptamanii, in zone nepoluate, in locuri in care turistii pot beneficia din plin de aer curat, liniste, miscare, peisaje reconfortante.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Vila Verde SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Vila Verde SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Vila Verde SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.530