Direct la continutul paginii »

Vancraft Travel SRLFACILITATI La RESIDENZA: Parcare inchisa si protejata, foisor in gradina, salon de mic dejun (care se poate transforma intr-un spatiu ideal pentru intalniri si mese festive), apelare la ora fixa, plati prin card.

CAPACITATE DE CAZARE La RESIDENZA: 14 locuri in 3 camere duble, 3 garsoniere si 1 apartament.

DOTARI CAMERE La RESIDENZA: Camerele foarte spatioase, cu vedere spre Varful Tampa au in dotare: telefon, cablu TV, acces la internet, minibar.

AMPLASARE La RESIDENZA: Un nou etalon al confortului in orasul Brasov, pensiunea La Residenza este situata ultracentral intr-o cladire istorica construita in 1931 de o familie de industriasi germani.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Vancraft Travel SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Vancraft Travel SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Vancraft Travel SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.480