Direct la continutul paginii »

Pensiunea Otopeni SRLAm imbinat un confort hotelier de 3 stele cu atmosfera unei pensiuni! Curte, terasa, pomi fructiferi, foisor, un petec de gazon si cat mai multe flori compun un ambient relaxant dupa o zi de alergare cu treburi prin Bucuresti si imprejurimi.

Amplasata intr-o zona frumoasa si linistita a orasului Otopeni, Pensiunea OTOPENI va ofera atat posibilitatea unei sederi relaxate cat si o legatura facila cu principalele puncte de interes ale Bucurestiului,la doar 3 minute de Aeroportul Otopeni si 30 de minute de centrul capitalei ,pentru numai 100 ron/camera/noapte.

Camere elegante si moderne, atmosfera placuta si familiara, totul este aranjat pentru confortul dumneavoastra Pensiunea OTOPENI va sta la dispozitie cu 6 camere,,decorate individual, fiecare cu propria personalitate, astfel incat sa se potriveasca cat mai bine stilului dumneavoastra.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pensiunea Otopeni SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Pensiunea Otopeni SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pensiunea Otopeni SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.345