Direct la continutul paginii »

Mury SRLMURY este alegerea ideala ce ofera vizitatorilor linistea si confortul dorit. Ce mai vorba lunga!... Treaba saseasca!

Situata in apropierea centrului vechi brasovean, cu o frumoasa vedere spre culmile Tampei si a colinei Warthe, intr-o zona nepoluata, pensiunea din vecinatatea Bisericii Ortodoxe Romane si a celei Evanghelice de pe dealul Cetatuia, inconjurata de vechi case sasesti, ne transpune la meditatie asupra harniciei locuitorilor ce au faurit aceasta frumoasa asezare.

Pornind de la experienta acumulata in cei 16 ani in turism, pensiunea este rezultatul muncii efective a celor doi
administratori.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mury SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mury SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mury SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.281