Direct la continutul paginii »

Diana Turism SRLNoi oferim servicii la un înalt standard de profesionalism: cazare, masa, sala de conferinte cu logistica necesara, programe divertisment si orice alte servicii, la solicitarea dvs.

Hotelul Diana*** va pofteste sa petreceti o binemeritata vacanta in mijlocul naturii intr-o zona in care varietatea bogatiilor minerale este asociata cu frumusetiile odihnitoare ale peisajului natural. Statiunea Geoagiu Bai va poate oferi clipe de relaxare totala, fiind in acelasi timp si un bun punct de plecare catre multe atractii turistice.

Locul ideal pentru organizarea de cursuri, seminarii si conferinte, teambulding-uri, cantonamente si motivarea angajatilor cu rezultate performante din compania dumneavoastra - orice fel de manifestari specifice, în orice domeniu de activitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Diana Turism SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Diana Turism SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Diana Turism SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.353