Direct la continutul paginii »

Anca-rom SRLCompania Anca-rom S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca tricotaje, pulovere si broderii. Firma noastra are un personal de 100 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.

Inca de la infiintare Anca-rom S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar. In firma Anca-rom S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Anca-rom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Anca-rom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Anca-rom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.233