Direct la continutul paginii »

Lujerul SALujerul a fost construită în perioada 1988-1989 ca fabrică în cadrul Intreprinderii de Morărit, Panificaţie şi Produse Făinoase Bucureşti (IMPPF).

Pus în funcţiune în august 1989, acest complex cuprindea, printre altele, o fabrică de pâine cu o capacitate de producţie de 100 tone/zi, şi o moară de grâu, cu o capacitate de producţie de 240 tone/zi, care va începe să funcţioneze abia în 1994.

Fie că e vorba de pâine proaspătă, cozonaci sau chiar mălai, produsele noastre sunt de o calitate ireproşabilă, atent coapte şi măcinate. Ele sunt apoi transportate la magazinele noastre, aproape de tine, pentru a îţi oferi ţie, clientul nostru apreciat, cele mai gustoase şi proaspete produse de panificaţie şi patiserie din Bucureşti.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Lujerul SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Lujerul SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Lujerul SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.135