Direct la continutul paginii »

Kinderstudio Foto SRLAm experimentat in ultimii ani variate domenii ale fotografiei, de la peisaj, portret, fotografie de produs sau eveniment, dar cele care ne sunt cel mai aproape de suflet sunt fotografiile cu copii pentru ca naturaletea si bucuria de viata a copiilor sunt o permanenta inspiratie pentru noi.

Iubim sa surprindem viata zambind jucausa, uneori bosumflata, alteori cu degetelele manjite de culori imaginare, in cautarile si descoperirile ei, mereu miraculoasa in ochi de copil.

Le surprindem fetele si costumele de sarbatoare la aniversari, petreceri de Mos Craciun sau de Paste.

E un joc frumos si plin de incantare pentru micutele personaje ale fotografiilor noastre si pentru noi ca artisti in cautarea imaginii complete a copilariei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Kinderstudio Foto SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Kinderstudio Foto SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Kinderstudio Foto SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.290