Direct la continutul paginii »

Glass Deco Studio SRLCredem ca editarea fotografiilor, si editarea filmului de dupa eveniment precum si produsele specifice cum ar fi albumele foto, albumele digitale, precum si ramele si toate accesoriile pe care le folosim, graficienii nostrii dau o nota de originalitate si unicitate botezului copilului dvs.

Suntem o echipa de fotografi si cameramani profesionisti. Fotografiem si filmam la nunti si botezuri de 7 ani, saptamana de saptamana.

Suntem convinsi ca odata ce ne-ati ales ca fotografi sau cameramani de botez, sunteti clientii si prietenii nostrii pe viata, pentru ca suntem siguri ca veti reveni.

Avem experienta in a surprinde momentele importante ale evenimentului dvs., dar avem si sensibilitatea sa ne apropiem de fotografia de botez cu multa gingasie si intelegere.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Glass Deco Studio SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Glass Deco Studio SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Glass Deco Studio SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.783Site-uri web