Direct la continutul paginii »

Pro Image SRLAgenţia foto PRO IMAGE din Iaşi, cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniul fotografiei publicitare, de modă, eveniment şi reportaj, organizează în Iaşi cursuri de „Iniţiere în Arta Fotografică”.

PRO IMAGE Photo Agency organizează în Iaşi curs de iniţiere în Arta Fotografică / 14 ianuarie 2012 – 03 martie 2012

Cursul, cu o durată efectivă de 40 de ore, se va desfăşura în zilele de sâmbătă, pe durata a 8 săptămâni (în perioada 14 ianuarie 2012 – 03 martie 2012) şi va avea atât secţiune de teorie (unde vor fi explicate noţiuni de artă şi tehnică fotografică astfel încât cursanţii să le poată ulterior folosi în mod creativ), cât şi secţiune practică unde teoria va fi completată de exersarea practică a noţiunilor predateContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pro Image SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Pro Image SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pro Image SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.