Direct la continutul paginii »

Viste Fotografia SRLViste Fotografia are in concesie servicii fotografice in cluburi, patinuare, parcuri de distractii.

Viste Fotografia ofera servicii fotografice corporate pentru cea mai puternica firma de evenimente corporate din Romania, si anume Trima Events - Young Professional printre ai carei clienti putem enumera: Master Card, Holcim, Abasada Elvetiei, Camera de Industrie si Comert a Romaniei etc.

Firma noastra are peste 36 de parteneri.

Viste Fotografia este o companie de servicii fotografice de inalta clasa cu personal calificat in strainatate, la scoala Charles Green (fotograful casei regale engleze) si pe vasele de croaziera.

Deasemenea, noi oferim si fotografie de produs si reclama pentru companii cum sunt Peugot, Rowe, Boxing si L-line. Fotografia de moda este sustinuta de lucrarile oferite clientilor firmei Andre Fashion.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Viste Fotografia SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Viste Fotografia SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Viste Fotografia SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.498