Direct la continutul paginii »

Cesevede Csvd SRLCu toate că imaginile imersive sunt de cele mai multe ori prezente în tururi virtuale pe web, folosim aceleaşi tehnologii şi metode de lucru pentru a genera fotografii impresionante, cu unghiuri de cuprindere extra-larg.

Dorim ca vizitatorii să poata experimenta un mediu imersiv care se invecinează cu „a fi acolo”. Serviciile noastre au ca tinta urmatoarele industrii, fără a se limita doar la: turism, imobiliare, hoteluri, pensiuni, restaurante, educaţie, arhitectură, design interior, agenţii de mediu, advertising, şi lista se poate lungi la nesfârşit.

CSVD produce imagini panoramice (360° şi/sau parţiale) de excelentă calitate, pentru tururi virtuale, aplicaţii multimedia online şi/sau offline, tipărituri, etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cesevede Csvd SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cesevede Csvd SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cesevede Csvd SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.723