Direct la continutul paginii »

Digital Foto Center SRLSuntem singura firmă pînă în acest moment din Vrancea care procesează discuri Blue-Ray.Am început cu acest tip de disc încă din vara anului 2008 și am caștigat foarte mulți adepți.

Firma a luat naştere in anul 2004 în primă fază sub formă de persoană fizică autorizată, iar din 2007 a devenit persoană juridică. Personalul numără 5 persoane din care doi cameramani şi un DJ, un inginer electronică aplicată si un electrician.

Toate materialele video sunt trecute prin calculator pentru montaj cu ajutorul caruia eliminam pasaje inutile, adaugam filtre de culoare, efecte de tranziţie si text adecvat fiecărui eveniment.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Digital Foto Center SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Digital Foto Center SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Digital Foto Center SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.151