Direct la continutul paginii »

Artfoto Studio SRLIn mai 2008 impreuna cu sprijinul si entuziasmul lui Radu BADOIU, a luat fiinta un studio foto profesional dotat cu echipamente de inalta performanta.

FotoArt STUDIO a aparut dintr-o pasiune, o pasiune a fotografului targovistean Florian ISPAS, pasiune nascuta la varsta de 12 ani odata cu alegerea cursurilor cercului foto al fostei Case a Pionierilor.

El si-a dorit mereu sa aiba un studio unde sa poata modela lumina dupa propriile idei si astfel in noiembrie 2006 a reusit sa-si improvizeze primul studio foto studiind efectele propagarii luminii, construind cateva echipamente din materiale care aveau cu totul alta intrebuintare si utilizand doua blituri pe baterii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Artfoto Studio SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Artfoto Studio SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Artfoto Studio SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.827