Direct la continutul paginii »

International Flamingo SRLSituata in centrul istoric al orasului Brasov, Pensiunea Flamingo, clasificata la 3 stele, ofera gazduire la cel mai inalt standard de calitate pentru oaspetii sai intr-o ambianta placuta realizata prin combinarea unui exterior in stil baroc, cu un interior modern si primitor.

Puteti inchiria autoturisme si microbuze, fara limita de km.
Pretul este de 30 - 95 Euro/zi cu toate taxele incluse.
Pentru mai mult de 3 zile preturile sunt negociabile.


Va invitam in continuare sa petreceti alaturi de noi urmatoarele momente parcurgand paginile acestui site care, speram noi, va vor convinge de ospitalitatea si calitatea serviciilor noastre.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale International Flamingo SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre International Flamingo SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii International Flamingo SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.752