Direct la continutul paginii »

Alida Holiday SRLSTATIUNEA BECICI, o statiune frumoasa, situata la 3 km de Budva. In 1936, la Paris, a fost proclamata cea mai frumoasa plaja a Mediteranei. Lungimea plajelor este de 2 km si este o statiune ideala pentru familiile cu copii.

In apropierea plajei exista restaurante si magazine pentru inchirierea de articole sportive.

Sirenis Tropical Suites, Acest hotel de lux feeric se bucura de facilitati prima rata si servicii de cel mai inalt standard Aceasta cuprinde un total de 389 camere din care 5 apartamente raspindit intr-un numar de 3 cladiri multietajate

Riu Naiboa, Cufundat intr-o oaza de vegetatie tropicala, resortul Riu Naiboa – Punta Cana, ofera turistilor toate serviciile la care se pot astepta de la un pachet touristic “all inclusive”: restaurant cu specific divers, baruri, piscine, magazine, salon de frumusete si practicarea sporturilor nautice,Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alida Holiday SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Alida Holiday SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alida Holiday SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.603