Direct la continutul paginii »

Fareia SRLVa oferim posibilitatea sa va cautati singuri si sa platiti (sau sa garantati) on-line cu cardul de credit cazarile in camere de hotel, in apartamente, transferurile si tururile de oras pe care le doriti !

Majoritatea sistemelor de rezervari va vor solicita detaliile cardului dumneavoastra de credit in vederea garantarii rezervarii solicitate.

Plata o veti face in general la hotel, cash sau cu cardul (nu este nevoie sa fie acelasi card ca cel folosit pentru confirmarea rezervarii).

In unele cazuri, pentru anumite oferte speciale, hotelurile pot bloca de pe cardul dumneavoastra suma aferenta rezervarii inca de la inregistrarea rezervarii.

Daca nu aveti timpul necesar cautarii hotelurilor sau transferurilor sau pur si simplu nu stiti exact care vi s-ar potrivi cel mai bine si aveti nevoie de sfatul unui specialist in domeniu,Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Fareia SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Fareia SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Fareia SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.248