Direct la continutul paginii »

Dertour Romania SRLREWE a preluat in 2000 grupul de companii de turism DER Deutsches Reisebüro (care a fost fondat la Berlin in 1917). REWE Touristik (divizia de turism) reprezinta al 2-lea sector economic important al grupului si ocupa locul 3 in bransa de turism germana.

REWE Touristik este format din 6 marci de touroperatori: ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg (touroperatori care promoveaza package tours) precum si Dertour, Meier’s Weltreisen si ADAC Reisen (touroperatori care ofera servicii individuale).


Grupul REWE este cunoscut la nivel european prin comertul cu produse alimentare. A fost fondat in 1927 si actualmente are sediul central la Koeln. In tara noastra REWE este prezent prin reteaua de supermarketuri Selgross, BILLA sau Penny Market.


REWE Touristik insumeaza:
12.074 de angajati
10.000 de angajati in continua specializare prin “Academia de turism, DERTOUR”.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dertour Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Dertour Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dertour Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.361