Direct la continutul paginii »

Nova Travel SRLAgentiile Eurolines sunt un canal de distributie atat pentru produse proprii create de touroperatorul nostru - NOVA TRAVEL, cat si pentru ofertele partenerilor exteri si interni.

Indiferent ca e vorba de sejururi, circuite, city break-uri, cazari individuale, excursii tematice (rafting, vizite in parcuri de distractii, expeditii in desert, safari etc.) noi te sfatuim si iti oferim variante dintre care poti alege.

Povestea incepe in anul 1990 - anul infiintarii NOVA Turism, prima agentie de turism particulara din peisajul autohton. Contemporana cu primii ani in care Romania a cunoscut o dezvoltare rapida in domeniul asistentei turistice , NOVA a reusit sa ajunga , dupa primii 8 ani de operare printre firmele recunoscute ca leader de piata fiind activa in
urmatoarele directii:


INCOMING
OUTGOING
TICKETING
TURISM INTERN
TURISM de AFACERIContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nova Travel SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Nova Travel SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nova Travel SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.097