Direct la continutul paginii »

Altours SRL

Companie recomandata de e-oferta.ro
  • Produse excelente
  • Servicii de exceptie
  • Cele mai bune preturi

Dambovita,

judeţul

DB

26.822

Croatia este situata in Peninsula Balcanica in zona centrala a Europei. Are numerosi vecini: Slovenia, Ungaria, Serbia, Muntenegru, Bosnia si Hertegovina si Italia.

Teritoriul sau continental este impartit in doua parti, datorita iesirii la Marea Adriatica pe care Bosnia si Hertegovina o are la Neum. CROATIA este cea mai complexa destinatie de vacanta.


ZAGREB: Catedrala neo-gotica,Muzeul Mimara, Cimitirul Mirogoj, Parcul Maksimir,Gradina botanica
POREC: bazilica Euphrasia,pestera Baredine

ROVINJ: parcul forestier Punta Corrente, precum si mlastina Palud,acvariul din Rovinj PULA:Amfiteatrul din Pula dateaza din sec. I, Arcul de Triumf din secolul I, Arcul Sergius si templul zeului Apollo construit In onoarea Imparatului roman din secolul I, Cezar Augustus,parcul natural Kamenjak, Parcul Brijuni.

SPLIT: Palatul lui Diocletian,Catedrala Sv. Duje,Muzeul Etnografic,Muzeul Orasului , Galeria Mestrovic , Muzeul Maritim , Muzeul Croatiei , Spitalul Vechi , Muzeul Arheologic , Galeria de Arta

INSULA BRAC: Pestera Zmeilor , Pestera Kopacina, lacurile artificiale (Apele Nereziske) din epoca austro-ungara care gazduiesc astazi nenumarati pesti aurii.

MAKARSKA: Muzeul scoicii ( unde se afla si o colectie de scoici din Intreaga lume.Firma Altours SRL, nu are momentan produse publicate pe site. Adaugarea de produse in catalogul de afaceri e-oferta.ro este gratuita si dureaza doar cateva minute.

Contacteaza compania Altours SRL

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Datele de contact ale companiei

Altours SRL