Direct la continutul paginii »

Christian Travel SRLAgentia de turism CHRISTIAN TRAVEL a fost infiintata la inceputul anului 1994 de Dna.Prof. Cora Gavrila , sub motto-ul " turismul - act de cultura ".

Echipa de profesionisti ai Agentiei CHRISTIAN TRAVEL, de la inceputul activitatii sale, a avut constant in vedere - pe langa diversificare - ridicarea calitatii serviciilor turistice si a reusit sa se impuna prin seriozitate si prin grija de a transforma fiecare excursie, pentru fiecare turist intr-un regal al sufletului care sa-l recheme pentru a descoperi cu noi Lumea cu toate frumusetile ei materiale si spirituale.

Nu in ultimul rand, telul nostru este sa facem cunoscuta Romania in lume pentru ca ea sa devina pentru fiecare vizitator strain "Romania inimii sale".Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Christian Travel SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Christian Travel SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Christian Travel SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.177