Direct la continutul paginii »

Octostar SRLAgentia OCTOTRAVEL infiintata in anul 2006 la Galati se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale.

Misiunea noastra este sa continuam sa satisfacem fiecare cerere a clientilor nostrii, de a asigura servicii deosebite si impecabile.


Atat furnizorii cat si clientii nostrii au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Relatiile bune cu colaboratorii nostrii reprezinta un capital serios si un plus de valoare care il punem la dispozitia clientilor nostrii.

Cu o echipa de 3 angajati cu experienta in comercializarea excursiilor interne si internationale punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. In centrul echipei noastre sta pasinea de a va servi.

Toti angajatii sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Imaginea noastra este bunul nostru cel mai de pret. Multumirea clientilor nostri este scopul nostru final.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Octostar SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Octostar SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Octostar SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.279