Direct la continutul paginii »

Extrema Terra SRLIncepand cu anul 2003, firma Romanian Adventure a oferit pachete turistice destinate evenimentelor de team building si de tip incentive, domeniu care abia se nastea in Romania.

Romanian Adventure lanseaza un nou concept de program de team building denumit "Festivalul de teatru". Participantii vor porni in turneu, cu autobuzul teatrului, catre locatia unde va fi organizat acest festival.

Fiecare membru al "trupei" va ocupa o functie din organigrama unui teatru adevarat.

In prezent, printre beneficiarii programelor de team building si incentive organizate de Romanian Adventure se numara importante companii si institutii romanesti si straine, grupuri de prieteni

oferta noastra s-a diversificat in permanenta, programele de team building ajungand sa cuprinda alaturi de jocuri specifice outdoor si indoor, sporturi, precum si activitati de tip "team adventure".Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Extrema Terra SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Extrema Terra SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Extrema Terra SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.009