Direct la continutul paginii »

Darcami Company SRLPietre pretioase... fructe si flori... soare.. arome.. stari si senzatii.... ne-am inspirat din lucruri frumoase, care ne dau bucurie, relaxare si energie in diferite feluri, si ti-am oferit un buchet de spatii cu atmosfera aparte.

O camera ca un gust, o senzatie, o priveliste. Sunt spatii in care am inserat subtil cate o poveste pentru privirea si simturile tale.

Pensiunea Alexandra, deschisa tot timpul anului, se afla in Mamaia Nord, la 3Km de statiunea Mamaia, spre Navodari si la 2 minute de mers pe jos de Kazeboo Beach.

Pensiunea este formata din 2 corpuri, intre acestea existand o curte interioara unde se afla si restaurantul. Distanta pana la plaja din fata pensiunii este de circa 350m. Pensiunea dispune de o parcare pentru 30 masini.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Darcami Company SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Darcami Company SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Darcami Company SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.355