Direct la continutul paginii »

Inda M Com SRLCasa de blanuri MG continua o traditie de familie in domeniul articolelor de lux din blana naturala, ce dateaza din anul 1939.

Fiind probabil cel mai vechi magazin cu haine de blana nobila infiintat dupa ’89 si-a consolidat o imagine bazata pe calitatea produselor si pe modelistica ce se adreseaza unei femei modene, trendy, eleganta si dinamica.

Colectiile de haine de blana sunt realizate de catre designeri italieni celebri in domeniu, dar si in atelierul propriu cu materii prime din import de cea mai buna calitate.

Pana in prezent am reusit sa satisfacem cele mai neobisnuite cerinte si cele mai extravagante gusturi prin crearea unor modele "custom made", conform cerintei si imaginatiei clientilor nostri. Suntem prima firma care ofera si haine de blana pentruContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Inda M Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Inda M Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Inda M Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.798