Direct la continutul paginii »

Idylis Serv SRLSocietatea noastra va ofera o gama variata de echipamente de lucru si protectia muncii realizate la comanda.

Salopete din doc Rotar, Salopete antiacide de iarna, Salopete antiacide de vara, Combinezon Doc Rotar, Combinezon Sablator, Pantalon cu pieptar doc Rotar, Costum sablator, Halate din doc Rotar, Halate din Tercot, Pufoaica vatuita doc Rotar, Costume vatuite, Vesta vatuita doc Rotar, Tricou bumbac 100%, Jacheta protectie ploaie cu gluga, Pelerine ploaie import.

In atelierul nostru PRODUCEM si livram la cerere o gama larga de produse care sa poata acoperi nevoile de echipamente de protectie si de lucru ale oricarei firme.

Putem adapta la cerere produsele noastre dupa modelul indicat de client.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Idylis Serv SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Idylis Serv SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Idylis Serv SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.