Direct la continutul paginii »

I.D. SarrieriLansata în 1992 ca o companie producatoare de vestimentatie de interior (homewear si nightwear), I.D. SARRIERI a devenit în 2002 unul dintre cele mai apreciate brand-uri de pe piata lenjeriei intime de lux.

Create de catre Iulia Dobrin si echipa sa, produse într-o fabrica de 20.000 m2, având o experienta de 55 de ani în productia de lenjerie intima si peste 500 de angajati, colectiile I.D. SARRIERI sunt vândute acum în cele mai rafinate boutique-uri de lenjerie din întreaga lume, de la Paris la New York, de la Londra la Tokyo, de la Bruxelles la Shanghai… Fabrica se afla în Bucuresti, pentru a asigura o calitate foarte buna a produselor, atentie pentru detalii si finisaje de mâna, la preturi atractive. Showroom-urile I.D. SARRIERI se afla în Paris, New York, Toronto si Taipei.

Colectie de lenjerie cu un aer fresh, special creata pentru tinerele care iubesc moda si doresc sa aiba cel mai modern look al sezonului. Culorii vii si materiale cu imprimeuri fanteziste, dantele moderne si accesorii deosebite folosite pentru linia sutienelor push-up si triunghi, bikini si topuri moderne.

Iulia Dobrin a creat de la început lenjerie de lux, foarte moderna care a câstigat imediat faima în întreaga lume. Acum, visul ei a devenit realitate, creatiile sale sunt purtate de Nicole Kidman, Julian Moore, Britney Spears, Cameron Diaz, Charlize Theron, Halle Berry, iar  reviste ca Harper’s Bazaar, Vogue, Numero, Elle, In Style, aleg produsele I.D. SARRIERI pentru editoriale de moda sau pagini de shopping.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale I.D. Sarrieri se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre I.D. Sarrieri in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii I.D. Sarrieri, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.