Direct la continutul paginii »

Greek Art Impex SRLMagazin de obiecte de cult bisericesc,articole religioase,icoane bijutier

Greek Art este singurul magazin din tara in care puteti gasi aceste obiecte datorita contractelor de exclusivitate pe care le detinem cu partenerii nostrii din Grecia.  Calitatea oferita de noi este garantata prin aurirea de bijutier prin care sunt lucrate obiectele, aurire cu cel mai gros  strat de metal de pe piata, prin aceasta conferindu-le o durata de viata de cel putin 10 ani de folosinta neantrerupta.

Avem pe stoc intreaga gama de obiecte de cult bisericesc ortodoxe  pentru uzul arhieresc, preotesc si biserica: icoana argint, sfinte vase, coperti evangelie, cadelnite, chivot, candele, cadelnite, sfesnice, cruce bisericesti si binecuvantare, policandre, strani, aplice, analog-uri, tetrapd, trusa impartasanie, obiecte pentru botez si cununie, cat si cadouri pentru preoti, episcopi, cardinali: butoni arhieresti si preotesti, cruce pectorala si engolpion, baston arhiereu, carja episcopala.

 Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Greek Art Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Greek Art Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Greek Art Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Greek Art Impex SRL


34.924Produse

    1. 2