Direct la continutul paginii »

Art Group DesignArt Group Design
Pictura Murala || Mozaic || Vitraliu || Design Interior

ART GROUP DESIGN va transforma visele in realitate. Noi va punem la dispozitie talentul si cunostintele noastre pentru a va infrumuseta spatiile si viata cu lucrari de arta care intra in domeniul decoratiilor interioare si exterioare.

Am executat lucrari pentru o gama diversa de institutii si oameni. Lucrarile sunt special realizate pentru spatiul si cerintele clientului, astfel incat nimeni nu va avea ceva asemanator.

Suntem printre putinii artisti care ofera astfel de servicii la nivel profesional, legal si cu garantie.

Pasii urmariti in executarea unui proiect sunt formati din: informarea clientului despre ultimele noutati in calitate de decoratii, analiza si consultanta, realizarea schematica si cea practica a proiectului.


Daca doriti si alt tip de lucrari de arta care nu intra in raza de specializare ART GROUP DESIGN oferim servicii de intermediari intre alte organizatii sau persoane fizice apte in executarea lor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Art Group Design se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Art Group Design in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Art Group Design, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

66.063