Direct la continutul paginii »

S.C. Fabit Invest S.R.L.S.C. FABIT INVEST S.R.L.
J09/1093/2005; R17362870

Stimate potential colaborator,


ART DESIGN realizeaza vitralii tip sticla pictata manual cu decoratiuni de plumb(nature,antique sau auriu)

Cele mai frumoase efecte se obtin prin folosirea baghetei de plumb autoadezive care reuseste de multe ori sa intreaca rama clasica de plumb prin acuratetea si precizia designului. Pasta de culoare speciala de provenienta frantuzeasca pentru pictura sticlei si plumbul astfel aplicate sunt nedemontabile si au o rezistenta foarte mare la temperatura, umiditate si agenti chimici casnici de curatare.

Vitraliile pictate, ideale pentru geamul termoizolant
Sistemul de vitralii pictate este foarte bine folosit in cazul geamurilor de tip termoizolant unde toate componentele vin aplicate direct pe unul dintre geamuri.
Pe langa rolul decorativ, filmul indeplineste si un rol de protectie, impreuna cu bagheta de plumb realizand practic o laminare a sticlei. Pictura are la suprafata un strat cu rol protector impotriva zgarierii si oxidarii. Bagheta de plumb este obtinuta din plumb pur 99%, putand fi folosita atat in combinatie cu nuanta de culoare, cat si simplu.

Va venim in ajutor, trimitându-va indexul principalelor produse realizate de catre firma noastra:
VITRALII PT.
· USI,
· FERESTRE,
· PERETI DESPARTITORI,
· LUMINATOARE,
· BUCATARIE,
· BAIE(CABINE DE DUS),
· OGLINZI,
· MOBILIER DIN STICLA DECORATA,
· OBIECTE DE CULT-ICOANE,
· OBIECTE DE ILUMINAT(LAMPI,VEIOZE,APLICE,CUBURI )

Preturile sunt competitive,oferim DISCOUNT si GARANTIE 7 ANI!.
Oferim solutii excelente!
Adaugam valoare solutiilor si serviciilor pe care le oferim pentru ca platformele si instrumentele pe care le utilizam nu au secrete pentru specialistii nostri.

Construim solutiile de care aveti nevoie.
Acoperim necesitatile clientilor nostri pentru ca ne orientam cu responsabilitate catre maximizarea rezultatelor obtinute de acestia din investitiile in propria imagine.

Suntem puternici alaturi de parteneri puternici.
Dezvoltam parteneriate cu cei puternici, invatam si crestem alaturi de ei si de aceea reusim sa construim intotdeauna solutii pe care clientii nostri se pot baza.

Datoram succesul clientilor nostri.
Stim ca relatiile de afaceri in care ne angajam sunt garantia succesului nostru si de aceea noi perfectionam in permanenta competentele, abilitatile si expertizele angajate in proiectele comune.

In cazul in care va decideti sa va alaturati echipei noaste,trimiteti mail cu subiectul:”rog catalog si contract colaborator”.Discount-ul pe care il oferim colaboratorilor nostri reprezinta 20% din cifra corespunzatoare vanzarilor pe care le-a efectuat.


In speranta unei colaborari fructuoase,
Manager sectiunea ART DESIGN , Corina Dinu.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale S.C. Fabit Invest S.R.L. se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre S.C. Fabit Invest S.R.L. in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii S.C. Fabit Invest S.R.L., care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.954