Direct la continutul paginii »

Lista produse Greek Art Impex SRL

  1. Greek-art-impex-srl

    Icoane Argint
    icoana argint maica domnului


    1. (2)


Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Greek Art Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Greek Art Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Greek Art Impex SRL

Magazin de obiecte de cult bisericesc,articole religioase,icoane bijutier Greek Art este singurul magazin din tara in care puteti gasi aceste obiecte datorita contractelor de exclusivitate pe care le detinem cu partenerii nostrii din Grecia.  Calitatea oferita de noi este garantata prin aurirea de bijutier prin care sunt lucrate obiectele, aurire cu cel mai gros  strat de metal de pe piata, prin aceasta conferindu-le o durata de viata de cel putin 10 ani de folosinta neantrerupta. Avem pe stoc intreaga gama de obiecte de cult bisericesc ortodoxe  pentru uzul arhieresc, ...


34.924