Direct la continutul paginii »

SC Jolly Ville Real Estate SRLJOLLY VILLE REAL ESTATE vinde / cumpara / inchirieaza apartamente , case / vile , spatii comerciale , birouri, hoteluri , pensiuni , fabrici , ferme , depozite , terenuri intra/ extravilane pentru constructii civile / industriale , investitii in tara si in strainatate.

Ofera servicii imobiliare integrate care cuprind analiza de piata, evaluarea proprietatii, coordonare juridica, analiza taxelor aferente tranzactiilor, analize de risc, planificare strategica si asistenta negociere.Cea mai sigura alegere de pe piata de imobiliare din Romania.Executam constructii civile si industriale la rosu sau la cheie ,consolidam, amenajam si reamenajam interioare si exterioare, instalatii sanitare , electice , decoratiuni interioare , Feng shui , termosisteme de fatada,tencuieli decorative sau praf de piatra,garduri si pavaje la cele mai accesibile preturi.

Cautati o asigurare cât mai potrivita pentru bugetul dumneavoastra si nu stiti ce sa alegeti ? Noi va oferim solutii . JOLLY VILLE va ofera servicii complete pentru realizarea campaniilor publicitare, la cele mai inalte standarde de calitate.

OFERTA COMPLETA , DETALII , FOTOGRAFII Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale SC Jolly Ville Real Estate SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre SC Jolly Ville Real Estate SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii SC Jolly Ville Real Estate SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.